Murer i Birkerød

Den bedste murer i Birkerød

Hos M3S Murerentreprise Aps har vi mange års erfaring med murerarbejde. Vi går meget op i at levere de bedste løsninger, der passer til dit hus og til dine behov. Vi udfører murerarbejde i høj kvalitet indenfor alle områder af murerfaget.

Vi er din lokale murer i Birkerød, og vi kører gerne også længere væk til en opgave. Vi kan hjælpe dig med alt indenfor følgende områder:

  • Alle former for murerarbejde
  • Tilbygning og ombygning
  • Badeværelse, køkken og fliser
  • Facader: Renovering og vedligehold
  • Energirenovering
  • Skalmuring

Hos os kan du forvente en god service og et godt resultat. Sammen kan vi hjælpe dig med at vælge den løsning, som vil være den mest optimale for dig. Vi hjælper dig med at få udført dit projekt professionelt og til tiden.

Tilbygning eller ombygning

Hvis du ønsker en tilbygning til dit hus, eller måske en ombygning, kan vi hjælpe dig med at få realiseret din drøm. Vi kan både hjælpe dig med rådgivning omkring konstruktion, udførsel og materialevalg. Herudover kan vi udarbejde de tekniske tegninger og lave en computervisualisering, så du kan se, hvordan dit projekt kommer til at se ud.

Vi udfører også arbejde i badeværelse og køkken. Så hvis du for eksempel ønsker nye fliser i dit badeværelse, kan du få os til at udføre arbejdet.

Få udført facaderenovering af din murer i Birkerød

Vi har udført mange opgaver med facaderenoveringer, og vi finder altid en god løsning til renovering af din facade. Ofte skal facaden gennemgås for sætningsskader, og ødelagte sålbænke skal udskiftes. Det kan også være, den skal pudses, flises, vandskures eller kalkes. Som din murermester i Birkerød garanterer vi dig den bedste kvalitet.

Du kan også få udført en energirenovering af dit hus. Her monteres hård isolering direkte på den gamle ydervæg. Derefter pudses væggen, så den får en smuk og jævn overflade.

Hvis du skal have udført en skalmuring, kan du være sikker på, at vi altid udfører skalmuring i højeste kvalitet. Vi har over 15 års erfaring med skalmuring og har stor ekspertise på området.

Murerarbejde til private og erhverv

Vi udfører murerarbejde både til private og erhverv. Det kan være alt fra total- eller hovedentreprise til rene mureropgaver. Vi samarbejder med en række entreprenører, køkkenfirmaer og tegnestuer, der ofte beder os om at stå for murerarbejdet. Det kan både være i forbindelse med nybyggeri eller renoveringer.

Herudover har arbejdet meget med restaurering af danske kirker. Her er tale om forskellige former for murerarbejde, flisearbejde og kalkning. Når man arbejder med kirker, er der meget store krav til kvaliteten. Det er derfor en ære for os, at vi bliver valgt til den slags opgaver

bedste murer i birkerød
murerarbejde til private og erhverv

Få et tilbud på murerarbejde i Birkerød

Uanset hvad dit behov er, kan du altid indhente et uforpligtende tilbud fra din murer i Birkerød.

Du er velkommen til at kontakte os for at få en snak om din opgave. Ring til murermester Frederik Pedersen på tlf. 21 45 23 65, eller skriv en mail til fp@m3smurer.dk. Så tager vi et kig på projektet og udarbejder gerne et tilbud, som du kan tage stilling til.

Skriv til os!

Lad os hjælpe dig med dit næste bygge-projekt. Skriv til os, så kontakter vi dig hurtigst muligt!