Det hjælper vi med

Hos M3S Murerentreprise får du kompetent, erfarent og dygtigt udført arbejde med udgangspunkt i mere end 20 års erfaring som murer i Virum. Vi har gennem tiden udført alle slags mureropgaver for både private, erhvervsvirksomheder og det offentlige, og med udgangspunkt i vores kerneværdier (faglighed, kommunikation og ordentlighed) leverer vi altid et stykke arbejde til tiden, til prisen og til din tilfredshed.

Vi har stor erfaring inden for alle typer af arbejde som murer i Virum, hvad end det måtte være etablering af fliser i dit badeværelse, etablering af skillevæg eller opbygning af skalmuring på større byggerier.
Herunder kan du se, hvilke typer opgaver vi kan hjælpe med:

  • Tilbygninger samt ombygning af hus, lejlighed, ejendomme og så videre. Her vil du desuden naturligvis få kompetent rådgivning og vejledning, både hvad angår udførsel og valg af materiale. Vi hjælper også med de tekniske tegninger samt visualisering ved hjælp af computer, så du har den bedste mulighed for at forestille dig det endelige resultat.
  • Etablering og renovering af badeværelse, køkken og fliser. Her kan vi både tilbyde en fuld etablering af nyt køkken og badeværelse, en modernisering af det eksisterende eller blot lægning af nye fliser.
  • Renovering og vedligeholdelse af facader. Her gennemgås facaden for sætningsskader, ligesom ødelagte sålbænke udskiftes. Vi pudser, fliser, vandskurer og kalker også gerne facaden på huset, så det fremstår lækkert og nyt.
  • Foretagelse af energirenoveringer. Dette vil typisk omfatte en hård isolering på ydervæggen, der efterfølgende pudses op, så overfladen er smuk og plan.
  • Foretagelse af skalmuring. Skalmuring er noget af en videnskab og kræver stor erfaring. Vi har 15 års erfaring med skalmuring og kan levere den absolut højeste kvalitet.
  • De seneste 10 år har vi haft adskillige kirkerenoveringer, der kræver stor tillid fra kirkernes side. Det omfatter både murerarbejde, flisearbejde og kalkning, og arbejdet udføres som altid i højeste kvalitet.

For alle opgaver som murer i Virum tager vi gerne det fulde ansvar i forhold til koordinering på tværs af faggrupper – med andre ord står vi gerne med opgaven som hoved- eller totalentreprenør. Vi står også gerne for murerarbejdet alene, hvis du foretrækker dét.

Både privat og erhverv

Vi er ikke begrænset til at udføre arbejde for hverken den ene eller den anden målgruppe. Således tæller vores kunder både private, erhvervsvirksomheder og det offentlige. Det giver en stor variation i arbejdsopgaver, både hvad angår opgavens omgang og størrelse og i selve indholdet af opgaverne.

Det betyder, at når du leder efter en murer i Virum, kan vi tilbyde erfaring inden for en meget bred palette af forskellige typer af opgaver, ligesom vi har et bredt netværk af gode samarbejdspartnere, der er garant for ligeså høj kvalitet som os.

murer i virum
kontakt os for et tilbud

Indhent et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på netop den opgave, du står over for. Vi kommer gerne ud og besigtiger opgaven på forhånd, før vi kommer med et tilbud, ligesom vi også gerne hjælper med at finde de bedste materialer og rådgiver løbende undervejs i processen.

Skriv til os!

Lad os hjælpe dig med dit næste bygge-projekt. Skriv til os, så kontakter vi dig hurtigst muligt!